Elakadtál valamiben? Hívj minket ingyenes telefonszámunkon, és segítünk a rendelésben! 06 80 512 212

PRC FortMax története

Mindennek van személyes története, még egy kapszulának is…

PRC FortMax kapszula zöldkagylóval és tömjénfa kivonattal

Ki van a termékek mögött?

A nevem Szanyi Erika, 48 éves vagyok. 12 éve foglalkozom természetes gyógymódokkal és gyógynövényekkel, 8 éve forgalmazok étrend kiegészítőket. Két diploma után, 2015-ben okleveles Fitoterapeuta lettem, majd elvégeztem több tanfolyamot is, köztük Anti-Aging (fiatalság megőrző), életmód tanácsadó és köpölyöző kurzust.

Hadüzenet az ízületi fájdalomnak!

Szinte marslakónak érzem magam, amikor kiderül, hogy rendszeresen sportolok 48 évesen és nem szedek semmilyen gyógyszert.

Csak néznek rám és nem értik…

Szanyi Erika fitoterapeuta - PRC FortMax

Közben persze sokszor hallom, hogy könnyű nekem, biztos jó a genetikám, meg az anyagcserém.

PERSZE!

Anyai ágon mindenki gömbhal formával rendelkezik, apai ágon meg a körte alkat népszerű. Mindkét szülő részéről a felmenők magas vérnyomással küzdöttek, megfűszerezve egy is cukorbetegséggel és rákkal.

Az, hogy mióta az eszemet tudom mindig fogyókúráztam, mert voltam majdnem 90 kiló is, mindig mozogtam valamit, mert ha nem, felvettem a sertésjelmezt és mindenem fájt, senkit nem érdekel.

És itt nem csak az esztétikáról beszélek, hanem az egészségről. Mert a túlsúly, a helytelen étkezés mindenre kihat.

A túlsúly nagymértékben hozzájárul az általános egészségi állapot romlásához, betegségek kialakulásához és a korlátozottság fokozódásához. 

Nagyobb kockázatot jelent a 2. típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a rák számos formájának, az ízületek degeneratív jellegű megbetegedéseinek és más egészségügyi problémák kialakulásában.

A 15 éves vagy annál idősebb lakosság közel hattizede túlsúlyos vagy elhízott, és majdnem negyede elhízott.

A túlsúly, illetve az elhízás sok betegség kockázatát számottevően növeli, mint például a magasvérnyomás-betegséget, a mozgásszervi betegségeket, a szívbetegségeket, az agyvérzést, a bronchitiszt, a cukorbetegséget, a magas koleszterinszintet, és az inkontinenciát. A diabétesz esetében kiemelkedő a többletsúly negatív hatása, a túlsúlyos, de nem elhízott emberek között az érintettek aránya több mint kétszer nagyobb, mint a soványak és normál súlyúak körében (4%), és az elhízottaknál már meghaladja ez utóbbi négyszeresét.

Ezt a helyzet ráadásul a COVID miatt tovább romlott! A vírusra hivatkozva sokan elhagyták a mozgást, bezártak az edzőtermek, rettegtek egymástól az emberek, még azt is kitalálták, hogy ha valaki elmegy a futó mellett az halálos fertőzést fog kapni. Mintha betegen bárki is bírna futni…

Az elhízás és a COVID megbetegedés közötti összefüggésről, pedig már írtam április 9-én ebben a bejegyzésben: https://fb.watch/89wLLm0l53/

Nos a mozgás, a sport bár már ezerszer hallottad, guruktól láttad, én is már milliószor írtam róla, kutatások szólnak a mozgás jótékony, gyógyító hatásáról és megdönthetetlen bizonyítékok állnak a rendelkezésünkre, mégis mumus sokak számára. Nem csodálkozom, hisz a környezetben élők sem igazán tudják megmondani, miért nem mozognak valamit.

CSAK!

Sokan arra hivatkoznak, hogy fájnak az ízületeik és kímélni szeretnék őket. VAN EGY JÓ HÍREM!

A mozgással regenerálható a legtöbb izületi fájdalom. Ne felejtsük el, hogy gyógytornát írnak elő, ha valakinek komoly mozgásszervi műtéte volt.

Ne felejtsük el, hogy gyógytornát írnak elő, ha valakinek komoly mozgásszervi műtéte volt. Ha olyan komoly problémát, mint például a gerincsérv, műtét után még meg kell spékelni egy kis gyógytornával, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az ízület kímélő sport és mozgás elősegíti a porcok, csontok regenerálódását.

Ízületi sérülés, roncsolódás, kopás esetén pedig többféle hatóanyag közül válogathatunk.

Nagyon sok terméket kipróbáltam már és korábban is összeállítottam ízületvédő hatóanyagokból tablettát.

Biztos hallottál már a Glükozaminról, Kondroitinről, Kollagénről, MSM-ről, Hyaluronsavról.

Amit az orvosok javasolnak

1500 mg Glükozamin-szulfát a terápiás mennyiség az orvosok szerint is, Kondroitin-szulfátból pedig 800 mg a javasolt.

Megpróbáltam egy termékbe összesűríteni ezeket a hatóanyagokat a megfelelő terápiás mennyiségben és az eredmény napi 10-12 tabletta lett. Persze ez kivitelezhetetlen, hogy naponta ennyit szedjünk. Ezért tovább kellett kutatnom.

Közben újabb ismeretek ugrottak az utamba. Az öregedés folyamata, okai, mechanizmusa, lassításának lehetőségei és amely az ízületekre is hat. És itt nagyon fontos a holisztikus gondolkodás bekapcsolása, hisz a testünk, közöttük természetesen a porcok és ízületeink is sejtekből tevődnek össze, melyekhez a tápanyagot a vér viszi és a salakanyagot (mérget) is szintén a vérkeringés szállítja el.

Felvetődött bennem több kérdés is!

 1. Mi az ami segíthet a sejtek öregedésének lassításában, a szabadgyökök semlegesítésében?
 2. Milyen építőelemekből épül fel a porc, az ízület és a csont?
 3. Mi okozza a fájdalmakat például a térdben, a bokában, könyökben stb., holott sérülés nem történt?
 4. Hogyan tudhatnám azt a napi 10-12 tablettát kevesebbre cserélni?
 5. Mi lehet erre a természetes megoldás, hisz biztos van valami?
 6. Milyen egyéb lelki tényezők kellenek ahhoz, hogy megelőzzük a fájdalmat, az ízületi kopást, megtartsuk a mozgékonyságunkat
 7. Hogyan tudnék segíteni magamon is?

Olvastam, hogy vannak helyek a földön, ahol nagyon kevés az ízületi problémákkal küzdők száma. Kiderült, hogy ott az emberek javarészt kagylót ettek, mert az volt kéznél.

Ez a hely Új-Zéland és az őslakosok kagylón élnek a mai napig is.

PRC FortMax - zöldkagyló

A zöld kagyló

1975-1993 között számos tanulmány született az Új-Zélandi zöld kagyló (Perna canaliculus) jótékony hatásáról ízületi fájdalom, gyulladás és az ehhez kapcsolódó egészségkárosító és életet megkeserítő tünetek enyhítéséről. A zöldkagylót eredetileg a rák kezeléssel összefüggésben vizsgálták és közben derült ki a turpisság, ugyanis azok a rák betegek akiknek ízületi problémáik voltak a zöldkagyló kúra során kevesebb izületi fájdalomról és merevségről számoltak be.

1975 óta az Egyesült Államokban már forgalomba került étrend-kiegészítőként a zöldkagyló, ami természetes gyulladáscsökkentő anyagokat, immunmodulátorokat és számos építőelemeket tartalmat ami az ízületekben, szalagokban és inakban is megtalálhatóak. Ráadásul az Új-Zélandi zöldkagyló tiszta, érintetlen vizekből származik és az óceán természetes ásványi anyag egyensúlyát tükrözi le, mint amilyen az emberi testben is van.

Szerencsénkre vagy sem, de nem kell kilószám ennünk kagylót ahhoz, hogy megközelítsük azt a hatóanyag bevitelt, mint az Új-Zélandi őslakosok. A zöldkagyló koncentrált kivonata is tartalmazza azokat az összetevőket amelyek csökkenthetik a mozgásszervi fájdalmakat, duzzanatokat, gyulladásokat és elősegíthetik az ízületek mobilitását egyúttal megkönnyíthetik a testmozgást.

Könnyebben kelünk fel, nem fáradunk el, tovább bírjuk a sportot a megerőltető munkát, fájdalom nélkül mozogatunk, élhetünk.

Mi van a zöld kagylóban

A zöldkagyló a következő az anyagokat tartalmazza:
 • 60-62 % fehérje
 • 12-14 % összetett szénhidrát
 • 11-12-% Glukozaminoglikánok (GAG) –  pl: kondroitin szulfát, hyaluronsav és keratin-szulfát
 • 4-5 % Lipidek – például zsírok, olajok, viaszok, bizonyos vitaminok (például A, D, E és K), hormonok és a sejtmembrán nagy része, amely nem fehérjéből áll.
 • 4-6 % ásványi anyagok
 • 3-4 % víz
A fehérjék, a szénhidrátok és lipidek elősegítik a természetes kelátképződést (a kelátképződés segít a szervezetből eltávolítani a nehézfémeket és méreganyagokat, valamint a szabadgyökök csökkentésével vagy semlegesítésével csökkentheti a gyulladást is.), a nukleinsavak és mukopoliszacharidok (GAG) pedig táplálják a szervezetet, különösen az ízületeket. ÚJ KUTATÁS Mely szerint a Glukozaminoglikánok gátolhatják a koronavírus (SARS-CoV-2) és más koronavírusok által okozott akut légúti szindróma által a sejtek károsodását itt olvasható:

Új kutatás mely szerint a Glukozaminoglikánok gátolhatják a koronavírus (SARS-CoV-2) és más koronavírusok által okozott akut légúti szindróma által a sejtek károsodását itt olvasható

https://www.news-medical.net/news/20200503/Study-reveals-antiviral-properties-of-glycosaminoglycans-against-SARS-CoV-2.aspx

De térjünk vissza az eredeti témánkhoz az ízületekhez.

névtelen másolata

Az ízületek betegségei

Nagyon sok ember szenved Magyarországon is valamilyen mozgásszervi betegségben, ami megkeseríti az életét fájdalommal, mozgáskorlátozottsággal. 2019-ben már 2,3 millió embert tartottak nyílván a háziorvosok ezzel a problémával.

Az ízületi betegségeknek számos formáját diagnosztizáljálk az orvosok:

Osteoarthritis, ami ízületi porckopással, majd az ebből kialakult gyulladással és a porc sérülésével, eróziójával jár együtt.

Rizikófaktorok: a túlsúly, sérülés vagy túlterhelés, magasabb életkor és nőknél sajnos gyakoribb és a genetika is közrejátszik.

Rheumatoid arthritis: autoimmun eredetű gyulladásos betegség. Az autóimmun azt jelenti, hogy a szervezet rossz immunreakció miatt maga – ebben az esetben az ízületek ellen fordul, megtámadja általában az összes ízületet, de akár más szerveket is. Itt is rizikó az elhízás, a nőknél gyakrabban fordul elő, genetikai okok is szerepelhetnek és a dohányzás is kockázatot jelent.

Fertőző ízületi gyulladás: paraziták, gombák, baktériumok és vírusok okozta gyulladásos megbetegedés. pl a Lyme kór is az, amit a szarvasok által terjesztett baktérium okoz.

Spondylitis Anjylopoetica(SA) – Bechterew-Kór, amikor is a gyulladás a törzs ízületeit érinti és extrém derékfájáshoz is vezethet. Évek alatt teljesen kialakulhat a gerincmerevség, sőt további, akár szív- és érrendszeri problémák is megjelenhetnek. Ennél a betegségnél inkább a férfiak vannak veszélyben és a genetika is nagy szerepet játszik a kialakulásában.

Tudnunk kell, hogy a Porc tulajdonkép sima felületet biztosít az ízületek mozgásához és ütéscsillapítóként is szolgál.

4 fő összetevőből áll a porc:

 • kollagén (fehérje)
 • Proteoglikánok (fehérje és glikozaminoglikán komplex)
 • víz
 • Kondrociták (porcsejtek)

A porc is folyamatosan megújul, lebomlik és újraépül (mint ahogyan azt az öregedés bemutatásakor is bemutattam). A kondrociták által kiválasztott enzimek a kollagén lebomlásán dolgoznak, amelyek ezután újjáépülnek. Ez a kollagén körforgás kulcsfontosságú az ízületek megfelelő működéséhez.

A GAG-ok fő funkciója az ízületek kenése és a vízmolekulák beépítése a porcba, amely biztosítja az ütődések elnyelését. A porcsejtek szintetizálják azon építőanyagokat amik szükségesek ehhez (GAG). Ahhoz, hogy megfelelően működjenek a porcok oda kell szállítani a szükséges nyersanyagokat, a kollagén lebomlás és újjáépítés folyamatát javítani kell, ugyanakkor csökkenteni kell a lebontó enzimek hatását és meg kell akadályozni a gyulladás kialakulását.

A zöldkagyló közreműködik a kondroitin-szulfátok és más porcépítő elemek szintézisében, csökkenti a gyulladásos folyamatokat okozó citokinek hatását. Ez a két hatás csökkenti a fájdalmat is.

Miből épül fel a porc

A porc egyik alkotó eleme a glikozaminoglikán vagyis GAG amit a kondrociták és egyéb szövetek szintetizálnak és megtalálhatóak még az ízületi folyadékban is. A GAG komplex amino cukor, mely foszfátokat és szulfátokat is tartalmaz amik növelik a folyadék felvételét a porcszerkezetbe. Ez biztosítja az ízületek kenését. A glikozaminoglikánok 9 fő osztálya létezik, amiből öt fontos a kötőszövetek szempontjából:
 • Kondroitin-4-szulfát
 • Kondroitin-6-szulfát
 • Keratin-szulfát
 • Dermatan-szulfát
 • Hialuronsav – kenőanyag
Nem csak a porcok és csontok alkotóelemi ezek, hanem bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatásuk van, mivel csökkentik a lebontó enzimek hatását. Az elmúlt 20 év kutatásai bizonyítják, hogy a zöldkagyló hatóanyagi szinergikusan, tehát egymás hatását elősegítve segítenek az ízületi porcok helyreállításában és az ízületek védelmében, azáltal, hogy javítják az ízületi kenést, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, és így fájdalommentesen használhatjuk ízületeinket. Konkrét kutatás történt a Clemson Egyetemen, melyet John Lawson végzett és az alábbi tényezőkkel magyarázta a zöldkagyló jótékony hatásait:
 • Biztosítja a szükséges építőelemeket a porcok újjáépítéséhez, aminosavak, kelát ásványok, glükozamin és GAG formájában.
 • Gyulladáscsökkentő ezáltal fájdalomcsillapító hatást fejt ki.
 • Fehérje komplexet és kondroitin-szulfátot tartalmaz, mely gátolja a porcok és szövetek enzimek általi lebomlását
 • Az ízületi gyulladást okozó pusztító sejthalál ciklusait szabályozza.
 • Megakadályozza a rossz immunválaszt, mely segít a gyulladásokat okozó citokinek szabályozásában
 • Antihisztamin (allergia ellenes) faktort és prosztaglandin inhibitorokat (nem szteroid gyulladásgátló) tartalmaz, amelyek csökkentik a gyulladást
 • Rendkívül hasznos Omega-3 zsírsavakat biztosít ami szintén csökkenti a gyulladáskeltő anyagok termelődését.

Kutatások a zöld kagylóval

1980-ban egy Glasgow-i homeopátiás kórházi tanulmányban amit Dr. Robin Gibson orvos vezetett, 86 beteggel végeztek kutatást, ebből 55-en RA-ben  és 31-en OA-ben szenvedtek. A kontrollcsoportban 66 beteg szerepelt, szintén ezen betegségekkel. Minden beteg legalább már 15 éve szenvedett a tünetektől és nem szteroid típus gyulladáscsökkentőt szedett.

A kontrollcsoport placebót, a többiek 1050 mg zöldkagyló kivonatot kaptak 3 hónapon keresztül.

Az RA betegek 76%-a az OA betege pedig 45%-a jelentett javulást, fájdalomcsökkenés és ízületi mobilitás szempontjából. A betegek 40%-a nem érzett semmilyen javulást. A mellékhatások minimálisak voltak, a 15%-ákuknál jelentkező kezdeti súlyosbodást leszámítva.

Összegezve megállapítható, hogy hosszabb ideig és nagyobb dózissal kezdve hatásosabb lehet a zöldkagyló.

Számos további kutatás igazolta a Glasgowi eredményeket, de hozzá kell tennünk, hogy a leghatékonyabb a az I-II típusú osteoarthritis esetén a III. és IV. típusúnál, ahol már a porc az elcsontosodás fázisában van, sajnos már kevés.

Lloyd A. Hurley Új-Mexikói ortopéd sebész klinikai tapasztalatai a zöldkagylóval, pedig a következőek:

„Az a dogma, hogy a porc nem tudja meggyógyítani és helyreápllítani magát, téves elképzelés lehet.”

Ezt a megállapítást egy 120 beteggel végzett kísérlet után mondta, amikor is röntgenfelvételekkel igazolt térdízületi gyulladással kezelt betegekkel folytatta le a kísérletét. A porckopás fázisa különböző volt a betegeknél, de mindegyikük 1500 mg zöldkagylót kapott naponta 1 éven át. A betegek állapotát havonta majd 2-3 havonta végezték és 1 év után a 120 emberből csak 11 választotta a térdprotézist, a többiek maradnak a zöldkagyló szedésénél. A kísérlet eredményességét röntgenfelvétellel is bizonyította Hurley doktor.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy a kísérlet során és az után követéskor is, semmilyen káros mellékhatása nem jelentkezett a zöldkagyló fogyasztásának.

Ajánlott adagja a kezdeti időben 6 x 500 mg-os zöldkagyló kapszula, melyet a tünetek csökkenése után 2-4 kapszulára lehet csökkenteni.

Egy felülvizsgálati tanulmány 9 klinikai vizsgálatból 5-öt talált megfelelőnek a zöldkagyló hatékonyságának vizsgálatára. A felülvizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a zöldkagyló jelentős hatást gyakorolt az Osteoarthritis kezelésében, elsősorban fájdalomcsillapító hatása miatt és további vizsgálatokat javasolt, hisz bíztató eredmények születtek.

Gyulladáscsökkentés

A zöldkagyló gyulladásgátló hatása azonban nem csak az ízületekre hat.

Azt tudni kell, hogy a gyulladás az autóimmun betegségek egyik fő tünete, amit a a gyulladást elősegítő citokinek (olyan jelzőmolekulák amelyek az immunválasz szabályozásában és az információközvetítésben van fontos szerepe) eltúlzott, ártalmas működésé okoz.

Az amerikai Clemson Egyetemen 2005-2006. évben végeztek egy kutatást ami laboratóriumi körülmények között kimutatta, hogy a zöldkagyló enyhítette a Rheumatoid Arthritis és a Lupus tüneteit is, amik szintén autóimmun betegségek.

A gyulladáscsökkentés a gyulladást okozó citokinek, a ciktlooxigenáz enzimek (azaz COX-2-enzim ami csak kóros folyamatok hatására keletkezik, és olyan anyagok termelését segíti elő, melyek gyulladást váltanak ki a sérülés helyén, fájdalomkeltő és erősítő hatásuk van, és emelik a test hőmérsékletét, azaz lázat okoznak) és az  Immunglobulin-G (azaz IgG legfontosabb feladata a szervezetbe bekerülő vírusok és baktériumok, a bakteriális anyagcsere termékek (toxinok), valamint a gyulladás során vagy a sejtek elpusztításakor keletkező anyagok semlegesítése és eltávolítása.) szabályozásával és hatásuk módosításával történt.

Azt is tudni kell, hogy a gyulladás az egyik jellemzője bármelyik autóimmun betegségnek, a krónikus gyulladás pedig előbb-utóbb szöveti sérülésekhez vezet.

Ha a teljes zöldkagyló által okozott gyulladásgátló folyamatra kíváncsi vagy ebben a cikkben elolvashatod

https://bmccomplementmedtherapies.biomedcentral.com/articles/10.1186/1472-6882-6-1

Sőt tovább mehetünk a zöldkagyló gyulladásgátló hatásán túl. Ugye többszörösen telítetlen Omega 3 zsírsavat tartalmaz a zöldkagyló ami egy gyulladáscsökkentő vegyület, vagy olyan fehérjéket is melyek véralvadásgátló (a trombociták összetapadását gátló) hatással rendelkeznek.

A legújabb kutatások pedig kimutatták, hogy a bél mikrobiomjára is jótékonyan hat a zöldkagyló mintegy probiotikumként.

Így elszaporodnak a jó bélbaktériumok, csökkenthetők a bélfertőzések, gyulladások és megteremthetik a bélrendszer harmonikus működését. Akár funkcionális élelmiszerként is tekinthetünk a zöldkagylóra.

Mi függ a jó bélrendszertől?

Természetesen az emésztés, ha egészséges a bélrendszer megfelelően tudunk emészteni, megfelelően szívódnak fel a tápanyagok és megfelelően ürül a salakanyag.

Ha megváltozik a bél mikrobiomja felborul az egyensúly és káros folyamatok indulhatnak meg. Ezen anyagcserezavarok okozzák az elhízást, vastagbél- vagy májrákot, gyulladásos bélbetegségeket, autóimmun ízületi gyulladást, Sceloriz multiplexet, hangulatzavarokat, élelmiszer és egyéb allergiákat.

Klinikai kísérletek adatai azt mutatják, hogy a zöldkagyló antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek vérnyomáscsökkentő, antibakteriális és véralvadás gátló tulajdonsággal bírnak.

További megállapításokat a következő linken olvashatsz

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5532649/

Az összes tanulmány kutatás kiemeli, hogy nem mindegy milyen zöldkagylóból és milyen módszerrel készítjük a zöldkagyló kivonatot.

Fontos a származás, a víz tisztasága a megfelelő összetétel.

PRC FortMax - Tömjénfa kivonat

Tömjénfa gyanta

Azt nem tudom miért van, de nagyon sok gyógynövény, amit régóta használnak, minimum a föld másik oldaláról származik. Ilyen a tömjénfa is.

A Boswellia serrata  vagyis az indiai tömjénfából kivont gumigyanta fő összetevője a Boswell-sav. Ezt a gumit hosszú évek óta használják az indiai, kínai és görög hagyományos orvoslásban légúti betegségek, gyomorbetegségek és ízületi gyulladások kezelésére.

30 év alatt született tanulmányok eredményei klinikai bizonyítékot szolgáltatnak annak alátámasztására, hogy a Boswellia serrata biológiailag aktív komponensei, szinergikusan fejtik ki gyulladásgátló/ízületi gyulladáscsökkentő hatásukat az ízületi fájdalom csökkentésében és a fizikai funkcionális képesség javításában.

Élj Te is a lehetőséggel! Próbáld ki ezeket a hatóanyagokat a PRC FortMax kapszulával

Megvásárolnád?

PRC FortMax kapszula

Válaszd ki a számodra legkedvezőbb FortMax csomagot!

Ízületbarát csomagok a zöldkagyló erejével. Rendeld meg most!

Beindító csomag

Kezdd el felölteni az ízületeidet
13 380 Ft + szállítási díj 1 790 Ft
 • Checkmark Circle 90 db kapszula / 1 doboz
 • Checkmark Circle 30 napra elegendő
 • Napi 3 kapszula
 • 60 napig visszaküldheted!
 • Telefonon is rendelhetsz!
PRC FortMax kapszula zöldkagylóval és tömjénfa kivonattal

Ízületvédelem a maximumon

A legjobb választás
40 140 Ft INGYENES SZÁLLÍTÁS!
 • Checkmark Circle 270 db kapszula / 3 doboz
 • Checkmark Circle 3 hónapra elegendő
 • Checkmark Circle Meglepetés ajándékok a csomagban.
 • 3 kapszula naponta
 • 60 napos pénzvissza garancia
 • Ingyenes telefon: 06-80-512-212
Népszerű

Erőnövelő csomag

Érezhető megkönnyebbülés és dinamika
26 760 Ft + szállítási díj 990 Ft
 • Checkmark Circle 180 db kapszula / 2 doboz
 • Checkmark Circle 60 napra elegendő
 • Napi 3 kapszula
 • 60 napig meggondolhatod magad
 • Ingyenes telefonos ügyfélszolgálat

Másnapi szállítás garancia

A megrendelt terméket már a következő munkanap is átveheted, akár ingyenes szállítással.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan készpénzben vagy bankkártyával a futárnál.

100% elégedettség garancia

Meggondoltad magad? Nem gond! 60 napig bármikor visszavesszük a bontatlan termékeket.

profi Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre az INGYENES telefonszámunkon 06-80-512-212.

Magyar termék garancia

Termékeink 100%-ban Magyarországon készültek, a vállalkozás 100% Magyar tulajdonban van.

Szakemberek fejlesztése

Termékeinket több mint 6 éve, fitoterapeuta állítja össze, gyógyszerészek és biológusok segítségével

Rendelj telefonon!

Tanácsokkal és Extra kedvezményekkel várjuk hívásod!

06 80 512 212

(ingyenesen hívható)

VAGY

Maradt még kérdésed?

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot: néve-mail címtelefonszám és az üzenet szövege.

Küldj nekünk üzenetet!

Az oldal védelmét a reCAPTCHA biztosítja, használatával elfogadod a Google Adatvédelmi irányelveit és Általános szerződési feltételeit.

Kik vagyunk?

Vital Harmony Kft.
2800 Tatabánya, Boróka u. 7.
4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 27.
(levelezési cím)

Figyelmeztetés!

*Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek és nem is csodaszerek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, megelőzésére, gyógyhatással nem rendelkeznek. Fogyasztásuk nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet, és egészséges életmódot,  a szükséges orvosi ellátást és orvosi kezelést, hanem kiegészíti azokat. Ha gyógyszert szedsz, feltétlenül kérd ki kezelőorvosod véleményét, mielőtt elkezded szedni az étrend-kiegészítőt. Ezen a honlapon található információk tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. Ha komoly egészségügyi problémád van, kérlek fordulj az orvosodhoz!

**Jelen információk nem a termékről, hanem az egyes összetevőkről tartalmaznak információkat.  Az összetevők kiválasztásánál törekedtünk arra, hogy első sorban a természetben előforduló kiváló minőségű hatóanyagokkal dolgozzunk. Az összetevőkről közölt információkat szakkönyvekből, szakmai folyóiratokból, tudományos cikkekből feldolgozva tettük közzé figyelembe véve tudományos kutatások eredményeit is. A termékeket nem teszteltük sem állatokon, sem embereken. Forrás többek között: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/;  https://www.sciencedaily.com/;  http://www.hazipatika.com/;  Csupor Dezső: Fitoterápia. Növényi szerek a gyógyászatban. JATE Press, Szeged, 2007; Tóth László: Gyógynövények – Drogok – Fitoterápia. I. és II. kötet. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 2010.

Jól meggondoltad?

A PRC FortMax tabletta kúrájának időtartama legalább 3 hónap, amely 3 flakon. 1 havi adag esetén nem garantálható minden pozitív hatás megjelenése, és emiatt lehet csalódni fogsz a termékben. 

Korlátozott akciónknak köszönhetően 3 termék vásárlása esetén

0 % kedvezményt

adunk a csomag teljes árból. Így biztosan a legjobb áron jutsz kedvenc ízületvédő étrend-kiegészítődhöz. 

Visszahívás

Ingyenes telefonszámunkon munkanapokon 9:00 és 14:00 óra között kereshetsz minket! Ha Neked az kényelmesebb, add meg itt a neved, telefonszámod, és visszahívunk Téged.

06 80 512 212

Az oldal védelmét a reCAPTCHA biztosítja, használatával elfogadod a Google Adatvédelmi irányelveit és Általános szerződési feltételeit.

Várj egy pillanatot!

- 2 000 Ft termékenként

Szeretnénk neked kedveskedni, ezért van számodra még egy ajánlatunk! Használd az alábbi kupont a kosárban, és termékenként további 2 000 Ft kedvezményt kaspz!

BEVEZETO2000